Usluge

Naše Usluge

Znamo koliko su vozila bitna za današnji život i zato bez obzira trebate li mali ili veliki servis na vozilu naši educirani stručnjaci svakom će problemu pristupiti individualno te ga otkloniti u najkraćem roku.

Automehanika

Nudimo sve usluge vezano za mehaničarske radove na vozilima : redovni servisi, mali i veliki, zamjena dijelova motora i ispuha, popravak i održavanje sustava ubrizgavanja, održavanje i popravak sustava paljenja ( benzinski motori ) i više.

Auto elektrika

Nudimo usluge raznih električarskih radova, popravak i zamjena ožičenja, popravak i zamjena alternatora, popravak i zamjena elektropokretača, popravak i zamjena raznih aktuatora i više.

Auto dijagnostika

Vršimo dubinsku dijagnozu na svim vozilima s različitim dijagnostičkim uređajima te koristimo razne stručne programe, osciloskop i druge mjerne instrumente kako bi u što kraćem roku dijagnosticirali greške.

Balansiranje i zamjena guma

Nudimo uslugu sezonske zamjena guma ( ljeto – zima, zima – ljeto ) i redovnu provjeru stanja guma prilikom svakog posjeta servisu. Prilikom zamjene se svaka guma balansira, ali možete doći i izvanredno na balansiranje guma ako imate naznake trešnje volana.

Auto klima servis

Kod nas možete održavati i popravljati kompletan klima sustav na motornim vozilima. Posebno ističemo uslugu dezinfekcije i otklanjanje neugodnih mirisa koji se mogu javljati prilikom rada klimatizacije.

Pregled vozila

Nudimo uslugu pregleda vozila i pripreme za tehnički pregled vozila. Pregled vrši naš tehničar koji ima završenu školu za nadzornika tehničke ispravnosti vozila. Redovni pregledi prije sezone, posebno ljetne i zimske mogu spriječiti skupocjene kvarove.