Autodijagnostika

Autodijagnostika

Autodijagnostika je jednostavan način čitanja podataka iz upravljačke jedinice i pronalaženja kvara u vozilu. Bez obzira je li kontrolno svjetlo uključeno ili ne, autodijagnostika čita informacije i identificira problem.

Pomoću auto dijagnostike može se pregledati cijeli sustav automobila. Rezultati koji se dobiju kroz proces dijagnostike uspoređuju se sa prije zadanim parametrima i na taj način se može ustanoviti postoje li kakve greška u sustavu automobila. Testiraju se ispušni plinovi, akumulator i alternator, zračni jastuci, klime i ostali sustavi.

Učestali problemi

autodijagnostika

Što god da bilo, za kvalitetno otklanjanje problema potrebno je provesti pravilnu dijagnostiku na vozilu.

Brza i efikasna autodijagnostika omogućuje kvalitetno lociranje i otklanjanje problema na vozilu a  klijentima osigurava kraći boravak u auto servisu te samim time uštedu vremena i novca.

U skladu sa svjetskim trendovima, Autotech auto servis posjeduje najsuvremeniju opremu za dijagnostiku kvarova i oštećenja bez obzira na vrstu i marku motornog vozila.

Obratite nam se s povjerenjem i naši će educirani stručnjaci pronaći i otkloniti problem na Vašem vozilu u najkraćem mogućem roku.

Štedimo Vaše vrijeme i novac ali i osiguravamo siguran i pravilan rad Vašeg vozila.