30% POPUSTA NA POGONSKO REMENJE

Trebate zamjenu zupčastog remena na Vašem vozilu?

Zupčasti remen jedan je od najvažnijih radnih dijelova u današnjim benzinskim i diesel vozilima.

Glavna funkcija mu je povezivanje radilice i bregaste osovine motora a na nekim se vozilima (motorima) upotrebljava i za pokretanje ostalih dijelova poput vodene pumpe, uljne pumpe, razvodnika paljenja ili pumpe visokog pritiska.

Zupčasti remen spada u skupinu distribucijskog odnosno pogonskog remenja. U pogonsko remenje spadaju još i klinasti / kanalni remen (zavisno o modelu vozila, pogoni vodenu pumpu, kompresor klime te pumpu servo volana) koje je također potrebno provjeravati.

Kao i svi potrošni dijelovi, pogonsko remenje ima svoj vijek trajanja koji je propisan od strane proizvođača vozila.

Istrošenost i zanemarivanje vijeka trajanja dovest će do pucanja zupčastog remena što će prouzrokovati velike i skupe štete i kvarove na Vašem Vozilu.

U najtežim slučajevima pucanje zupčastog remena može dovesti do oštećenja glave motora, klipova ili komore za sagorijevanje. U tom slučaju, potrebno je napraviti zamjenu kompletnog motora na vozilu.

Provjera distribucijskog sustava te pravilna ugradnja pogonskog remenja također je od neizmjerne važnosti.

Prilikom zamjene potrebno je provjeriti i zatezače čija svrha je održanje zupčastog remena pravilno zategnutim prilikom rada motora.

Potrošeni zatezači dovesti će do pucanja novog remena stoga ih je najčešće potrebno zamijeniti zajedno sa zupčastim remenom.

Kako bi izbjegli teške i nepotrebne kvarove na Vašim vozilima Autotech auto servis za Vas je osigurao 30% popusta na sve setove pogonskog remenja (zupčasti, klinasti, kanalni) kao i na uslugu kompletne ugradnje u Vaše vozilo.

Napravit ćemo kompletan pregled Vašeg distribucijskog sustava, osigurati Vam kvalitetnu zamjenu pogonskog remenja i omogućiti nesmetan i siguran rad Vašeg vozila.

Ne riskirajte!

Kontaktirajte nas i dogovorite svoj termin još danas.

Zakažite Termin

Kontaktirajte Nas!