Automehanika

Cijena Rada

38,00 € / Sat

Automehanika

Automehaničarski radovi najčešći su oblici zahvata na Vašim vozilima a podrazumijevaju utvrđivanje i otklanjanje mehaničkih oštećenja i kvarova na vozilu.

automehanika

U automehaničarske popravke spadaju redovni servisi vozila ( mali ili veliki servis), popravci kvarova na motoru, provjera potrošenosti ovjesa vozila, provjera i popravak kočnica te sustava prijenosa na vozilu. Kvaliteta provedenih zahvata je nužna jer uvelike utječe na sigurnost, dugoročnost ali i ekonomičnost vašeg automobila stoga je neizmjerno važno da se obratite automehaničarima koji posjeduju kvalitetno znanje, iskustvo ali i potrebnu opremu.

Usluge Koje Nudimo

U Vašem Autotech auto servisu u Velikoj Gorici nudimo kvalitetne usluge svih vrsta automehaničarskih radova na Vašem vozilu:

Čišćenje DPF Filtara

CIjena Rada

200,00 €

dpf filter

DPF filter pripada u sustav za smanjenje štetnih plinova i u sustav izbacivanja štetnih plinova  iz vozila  te mu je funkcija da zarobljava čestice čađe koje bi se inače ispustile iz automobila. Svaki filter, kako bi dobro radio i vršio optimalno filtriranje, potrebno je redovito čistiti kako ne bi došlo do zagušenja motora. U slučaju DPF filtra, proces čišćenja naziva se regeneracija, a izvodi se tako da se pod visokim temperaturama tretira sakupljena čađa te se tako pretvori u malu količinu pepela koja se odbaci iz sustava. 

Zakažite termin

Kontaktirajte nas!