Trebate kvalitetan i pouzdan auto servis u Sesvetama?

Profesionalna usluga za Vašeg limenog ljubimca

O Nama

Autotech  je neovlašteni auto servis u Sesvetama koji već više od 20 godina nudi uspješne i kvalitetne usluge održavanja i popravaka svih marki i vrsta motornih vozila.

Naše usluge obavljamo savjesno i profesionalno a naša kvaliteta prepoznata je od strane Continental grupacije s kojom  2018. godine potpisujemo ugovor o suradnji.

Glavni zadatak Autotech auto servisa je osigurati Vam kvalitetnu i odgovornu uslugu dijagnostike, održavanja i servisa Vaših limenih ljubimaca, bez obzira na vrstu i marku vozila – bez skrivenih namjera i nepredviđenih troškova!

Autoservis Zagreb

Usluge Koje Nudimo

automehanika

Automehanika

 Mehanika je i dalje najveći faktor za bezbrižan i siguran rad motornih vozila. Nudimo sve usluge vezano za mehaničarske radove na vozilima.

Autoelektrika

 Elektrika je postala sastavni dio današnjih automobila. Nudimo usluge raznih električarskih radova, popravak i zamjena ožićenja.

auto dijagnostika

Autodijagnostika

Sa dijagnostikom sve počinje i završava. Pravilna dijagnoza kvara je ključ uspješnog, pravilnog i cjenovno prihvatljivog popravka.

klima

Auto klima servis

Klimatizacija u vozilima je postala neizbježna za ugodnu i sigurnu vožnju. Kod nas možete održavati i popravljati kompletan klima sustav..

auto pregled

Pregled vozila

 Vozilo se pregledava u svim relevantnim točkama bitnima za uspješan prolazak tehničkog pregleda. Nudimo razne sezonske preventivne preglede.

Čišćenje DPF filtera

Ako vaš automobil ima začepljen filter krutih čestica – kontaktirajte Autotech auto servis. Naši će stručnjaci odabrati odgovarajući način čišćenja DPF filtera Vašeg vozila i vratiti mu učinkovitost.

Prodaja i ugradnja auto kuka

Euro kuka ima mogućnost brze montaže i demontaže glavnog dijela same kuke na nosač. Možete je u roku nekoliko minuta demontirati i pohraniti u prtljažnik.

vulkanizacija

Zamjena guma

Zamjena guma se ne vrši samo prilikom prijelaza s ljeta na zimu i obrnuto. Gume treba redovito kontrolirati na dubinu profila i starost gume.

Kvalitetna Usluga i Zadovoljstvo Korisnika!

Garancija

12 Mjeseci

Na sve ugrađene komponente

Right to repair

Na sve ugrađene dijelove kupljene u Autotech auto servisu u Sesvetama dajemo 12 mjeseci garancije i to bez obzira na prijeđenu kilometražu!

Ukoliko primijetimo namjerno uništavanje ili nepravilno ophođenje koje nije propisano od strane proizvođača zadržavamo pravo umanjiti ili potpuno ukinuti ponuđenu garanciju.