Cijena Rada

160 Kn / Sat + PDV

Autoelektrika

Računala, procesori te razne električne i elektronične komponente  danas su sastavni dio svih vrsta vozila stoga ne čudi što su autoelektričarski radovi postali jedni od najčešćih zahvata.

autoelektrika

Razvojem i implementacijom novijih tehnologija u moderna vozila autoelektričarski zahvati postaju sve složeniji i kompleksniji. Zato je važno posjedovati adekvatnu opremu te iskusan i educiran kadar mehatroničara (osoba s kombiniranim znanjem rada na mehanici i elektrici vozila) koji će na brz i efikasan način pronaći i otkloniti problem na elektrici Vašeg vozila.

Autotech auto servis opremljen je najmodernijim alatima za dijagnostiku, održavanje i popravak električnih komponenti na vozilima svih vrsta i marki bez obzira na godište i kompleksnost zahvata.

Usluge Koje Nudimo

Svojim iskustvom ali i konstantnom edukacijom i usavršavanjem naši stručnjaci pronaći će i otkloniti svaki problem na elektrici Vašeg vozila te Vam osigurati siguran i dugotrajan rad Vašeg limenog ljubimca.

Neki od najčešćih problema su:

Kontaktirajte Vaš Autotech auto servis i osigurajte efikasnu uslugu dijagnostike i otklanjanja kvara na elektrici Vašeg vozila.

Zakažite Termin

Kontaktirajte Nas!

Opremljeni smo najmodernijim alatima i sustavima za dijagnostiku, održavanje i popravak svih marki i vrsta motornih vozila.
Posjetite naš auto servis u Sesvetama i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.

Mogućnost plaćanja do 12 rata

Radno Vrijeme