Auto klima servis

Auto klima servis

Moderna ali i ona starija vozila danas su nezamisliva bez auto klime. U periodima visokih temperatura ulazak u užareno vozilo te sama vožnja postaju neugodni i opasni po zdravlje.

Korištenje auto klime prilikom boravka u vozilu Vašu vožnju čini mnogo ugodnijom a pri dugim putovanjima i ekonomičnijom jer otvoreni prozor povećava otpor a time i potrošnju goriva.

klimatizacija

Usluge Koje Nudimo

Kako bi Vašem klima sustavu osigurali kvalitetan rad, dugotrajnost i ekonomičnost potrebno je provoditi redovito održavanje i servisiranje.

Neodržavanje i ne čišćenje filtera Vaše auto klime može dovesti do ugrožavanja zdravlja putnika u vozilu.

Posebne usluge

Ako osjetite neugodan miris ili niste već dugo koristili klimu u vozilu vrijeme je da posjetite auto klima servis.

Posjetite nas u Autotech auto servis-u gdje ćemo za Vas napraviti kompletnu dijagnostiku, održavanje, čišćenje, punjenje i servis Vaših klima sustava te Vam osigurati ugodnu i sigurnu vožnju – bez neugodnih mirisa, kvarova i opasnosti po zdravlje putnika.

Punjenje auto klima R1234YF plinom.

Kako bi smanjili utjecaj stakleničkih plinova na okoliš proizvođači u novija vozila sve više ugrađuju klima sustave koji koriste plin novije generacije – R1234YF plin.

Autotech auto servis koristi najsuvremeniju opremu za čišćenje, servisiranje i punjenje auto klime za sva moderna vozila koja koriste R1234YF plin. Bez obzira radi li se o tradicionalnim ili modernim klima sustavima u vozilima kontaktirajte nas s povjerenjem i osigurajte siguran i nesmetan rad Vašeg klima sustava.

Nadopuna

R134a
Kn 299
  • do 300g

Nadopuna

R2134yf
Kn 750
00
  • do 300g

Dezinfekcija Klime

Posebno ističemo uslugu dezinfekcije i otklanjanje neugodnih mirisa koji se mogu javljati prilikom rada klimatizacije. Dezinfekcija djeluje direktno na nastale bakterije koje uzrokuju neugodne mirise. 

Dezinfekcija Klime

Mali Zahvat
Kn 180
00
  • Mali zahvat

Dezinfekcija Klime

Veliki Zahvat
Kn 700
00
  • Veliki zahvat

Zakažite termin

Kontaktirajte nas!