Automehanika

Cijena Rada

38,00 € / Sat

Automehanika

Najčešći oblici zahvata na vozilima su automehaničarski radovi koji podrazumijevaju utvrđivanje i otklanjanje mehaničkih kvarova i oštećenja na motoru vozila.

automehanika

U automehaničarske radove spadaju sve vrste mehaničkih zahvata na  vozilu poput sanacije mehaničkog kvara na motoru vozila, mali i veliki servisi,  kontrola potrošenosti ovjesa, popravci na kočnicama te sustava prijenosa na vozilu.

Efikasna i učinkovita provedba zahvata uvelike utječe na sigurnost, dugoročnost i ekonomičnost Vaših vozila stoga je neizmjerno važno da se obratite auto servisu koji posjeduje znanje, iskustvo te opremu kako bi se brzo i efikasno pronašao i otklonio svaki problem na Vašem vozilu.

Usluge Koje Nudimo

Kod nas u Autotech auto servisu u Sesvetama možete napraviti sve vrste automehaničarskih radova za sve marke vozila:

Kontaktirajte nas i dogovorite Vaš termin još danas!

Čišćenje DPF Filtara

CIjena Rada

200,00 €

dpf filter

DPF filter pripada u sustav za smanjenje štetnih plinova i u sustav izbacivanja štetnih plinova  iz vozila  te mu je funkcija da zarobljava čestice čađe koje bi se inače ispustile iz automobila. Svaki filter, kako bi dobro radio i vršio optimalno filtriranje, potrebno je redovito čistiti kako ne bi došlo do zagušenja motora. U slučaju DPF filtra, proces čišćenja naziva se regeneracija, a izvodi se tako da se pod visokim temperaturama tretira sakupljena čađa te se tako pretvori u malu količinu pepela koja se odbaci iz sustava. 

Zakažite termin

Kontaktirajte nas!