Auto klima servis

Auto klima servis

Moderna ali i ona starija vozila danas su nezamisliva bez auto klime. U periodima visokih temperatura ulazak u užareno vozilo te sama vožnja postaju neugodni i opasni po zdravlje.

Korištenje auto klime prilikom boravka u vozilu Vašu vožnju čini mnogo ugodnijom a pri dugim putovanjima i ekonomičnijom jer otvoreni prozor povećava otpor a time i potrošnju goriva.

klimatizacija

Usluge Koje Nudimo

Kako bi Vašem klima sustavu osigurali kvalitetan rad, dugotrajnost i ekonomičnost potrebno je provoditi redovito održavanje i servisiranje.

Neodržavanje i ne čišćenje filtera Vaše auto klime može dovesti do ugrožavanja zdravlja putnika u vozilu.

Posebne usluge

Ako osjetite neugodan miris ili niste već dugo koristili klimu u vozilu vrijeme je da posjetite auto klima servis.

Posjetite nas u Autotech auto servis-u gdje ćemo za Vas napraviti kompletnu dijagnostiku, održavanje, čišćenje, punjenje i servis Vaših klima sustava te Vam osigurati ugodnu i sigurnu vožnju – bez neugodnih mirisa, kvarova i opasnosti po zdravlje putnika.

Posebno ističemo uslugu dezinfekcije i otklanjanje neugodnih mirisa koji se mogu javljati prilikom rada klimatizacije. Dezinfekcija djeluje direktno na nastale bakterije koje uzrokuju neugodne mirise. 

Punjenje auto klima R1234YF plinom.

Kako bi smanjili utjecaj stakleničkih plinova na okoliš proizvođači u novija vozila sve više ugrađuju klima sustave koji koriste plin novije generacije – R1234YF plin.

Dezinfekcija Klime

Autotech auto servis koristi najsuvremeniju opremu za čišćenje, servisiranje i punjenje auto klime za sva moderna vozila koja koriste R1234YF plin. Bez obzira radi li se o tradicionalnim ili modernim klima sustavima u vozilima kontaktirajte nas s povjerenjem i osigurajte siguran i nesmetan rad Vašeg klima sustava.

  • Nadopuna klima sustava R1234yf 0,5€ po gramu plina
  • Nadopuna klima sustava do 100g R134a 30,00 €
  • Nadopuna klima sustava do 200g R134a 40,00 €
  • Nadopuna klima sustava do 300g R134a 50,00 €
  • Nadopuna klima sustava do 400g R134a 55,00 €
  • Nadopuna klima sustava do 500g R134a 60,00 €
  • Nadopuna klima sustava do 500g i više R134a 65,00 €
  • Dezinfekcija klime, mali zahvat 50,00 €
  • Dezinfekcija klime, veliki zahvat 200,00 €