Usluge

Naše Usluge

Svjesni smo važnosti posjedovanja i korištenja vozila u svakodnevnom životu. Želimo našim klijentima omogućiti ugodnu, brzu i efikasnu uslugu u našem auto servisu. Za to će se pobrinuti naši educirani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom rada u autoindustriji koji će svakom Vašem problemu pristupiti individualno te ga na Vaše zadovoljstvo brzo i kvalitetno otkloniti.

Automehanika

Pružamo kompletnu uslugu mehaničkih zahvata na vozilu: Mali i veliki servisi, redovan servis, zamjena dijelova na motoru, održavanje i popravci sustava ubrizgavanja, održavanje i popravak sustava paljenja i još mnogo toga.

Auto elektrika

Usluge električarskih ispitivanja i zahvata na vozilu poput popravaka i zamjena ožičenja, alternatora, elektropokretača i sl.

Auto dijagnostika

Koristimo modernu tehnologiju za brzu i efikasnu dijagnostiku problema bez obzira na godinu, vrstu i marku vozila.

Balansiranje i zamjena guma

Trebate kompletnu provjeru ili zamjenu guma na Vašem vozilu? Potrebno Vam je napraviti balans guma? Obratite nam se s povjerenjem.

Auto klima servis

Uz održavanje i servis kompletnih klima sustava u vozilima nudimo i uslugu čišćenja i dezinfekcije u svrhu otklanjanja neugodnih mirisa.

Priprema za tehnički

Želite siguran prolaz na tehničkom pregledu? Posjetite nas i Vaše će vozilo pregledati kvalificirani stručnjak za tehničku ispravnost vozila. Kod nas možete napraviti i redovan pregled vozila kako bi bili sigurni u potpunu ispravnost vašeg vozila.