Naše Usluge

Svjesni smo važnosti posjedovanja i korištenja vozila u svakodnevnom životu.

Želimo našim klijentima omogućiti ugodnu, brzu i efikasnu uslugu u našem auto servisu.

Za to će se pobrinuti naši educirani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom rada u autoindustriji koji će svakom Vašem problemu pristupiti individualno te ga na Vaše zadovoljstvo brzo i kvalitetno otkloniti.

Automehanika

Pružamo kompletnu uslugu mehaničkih zahvata na vozilu: Mali i veliki servisi, redovan servis, zamjena dijelova na motoru, održavanje i popravci sustava ubrizgavanja, održavanje i popravak sustava paljenja i još mnogo toga.

Auto elektrika

Usluge električarskih ispitivanja i zahvata na vozilu poput popravaka i zamjena ožičenja, alternatora, elektropokretača, raznih aktuatora i sl.

Auto dijagnostika

Koristimo modernu tehnologiju za brzu i efikasnu dijagnostiku problema bez obzira na godinu, vrstu i marku vozila

Zamjena guma i balansiranje

Trebate kompletnu provjeru ili zamjenu guma na Vašem vozilu?
Potrebno Vam je balansirati gume ili podesiti geometrije kotača (špur)?
Obratite nam se s povjerenjem.

Auto klima servis

Uz održavanje i servis kompletnih klima sustava u vozilima nudimo i uslugu čišćenja i dezinfekcije u svrhu otklanjanja neugodnih mirisa.

Pregled vozila

Nudimo uslugu pregleda vozila i pripreme za tehnički pregled vozila. Pregled vrši naš tehničar koji ima završenu školu za nadzornika tehničke ispravnosti vozila. Redovni pregledi prije sezone, posebno ljetne i zimske mogu spriječiti skupocjene kvarove.

Opremljeni smo najmodernijim alatima i sustavima za dijagnostiku, održavanje i popravak svih marki i vrsta motornih vozila.
Posjetite naš auto servis u Sesvetama i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.

Mogućnost plaćanja do 12 rata

Radno Vrijeme